Gemis & Contact

Gemis

Miste je hier iets? Inderdaad, dit sonnet-blog biedt je geen mogelijkheid tot het intikken van je eigen reacties. Er is hier geen plek om Facebook “likes” aan te klikken. Er zijn hier niet overal van die knoppen die je vragen om de inhoud te “delen” via Whatsapp of Twitter of zo. Geen opdringerig quasi-sociaal gedoe.

Immers, de sonnetjes zijn niet primair bedoeld als uitnodiging tot discussie, uitleg of commentaar. Om zulke interactie gaat het hier eigenlijk niet. En het gaat ook niet allereerst om promotie. Aan al die zogenaamd “sociale” bubbelmedia heb ik persoonlijk totaal geen behoefte.

Natuurlijk vind ik het best wel leuk als je een keer iemand anders attent wil maken op een leuk sonnetje dat je hier ben tegengekomen. In dat geval… stuur je die ander maar gewoon zelf het linkje.

Contact

Een enkele keer zou het weleens kunnen gebeuren dat je mij toch graag iets wilt vertellen of vragen. In dat geval kun je… heel ouderwets… een mailtje sturen.

Ik geef hier niet een kant-en-klaar aanklikbaar adres: zo hoop ik te voorkomen dat dit adres meteen opgezogen wordt door de robotprogramma’s die continu het internet afstruinen op zoek naar onschuldig vermelde emailadressen, om de gevonden mailboxen vervolgens onder spam te bedelven.

Dus wil je me bereiken, dan zul je dat toch echt even helemaal zelf moeten doen:

  • het emailadres is: sonnetcontact
  • en daarachter voeg je dan zonder spaties toe:
    het welbekende apenstaartje gmail punt com

Duidelijk, mag ik hopen?

Dank voor je begrip!